Krátké zprávy

Reportáže a zprávy z proběhlých akcí a událostí, jichž jsme se účastnili.

Zobrazeno 1 až 10 z celkem 28 článků.
Florbal Jesenice

Elévové vybojovali 3 výhry v Boleslavi

když porazili místní FA, Draky z Říčan a Tigers Praha v šíleném zápase plném gólů na obou stranách - 12:10 (poločas 8:7). Jediná prohra na úvod s pořádajícím Předvýběr.cz MB 1:6.

Florbal Jesenice

Přípravka v kombinovaném složení

odehrála svůj ligový turnaj v Praze Michli a díky pomoci kamarádů z řad elévů si turnaj užili, i když hráli mimo soutěž. Děkujeme všem za účast!

Florbal Jesenice

Liga Elévů 6. kolo

Elévové zatím suverénní na turnaji v Benešově - výhry 12:0 proti Benešovu, 7:0 proti Vosám a 12:0 proti FA Mladá Boleslav. Teď nás čekají Tigers Praha.

Florbal Jesenice

Elévové 2 výhry a 2 prohry

Poslední turnaj elévů v letošním roce přinesl vysoké výhry nad Vosami a Startem, ale také těsné prohry s Tigers a domácími Draky z Říčan.

Florbal Jesenice

Mlaší žáci ovládli 6. koš

Mlaší žáci ovládli nedělní turnaj 6. koše v Kolíně po výhrách nad SK Dvojkou, Kolínem, Olympem Praha a Dobříší. Za celý turnaj inkasovali pouze jedinkrát! :)

Florbal Jesenice

Přípravka odehrála dobrý turnaj v Letňanech

Naši nejmenší vyjeli v sobotu na turnaj přípravek v 2. koši do pražských Letňan. A odvážejí si kromě jedné výhry také cenné zkušenosti.

Florbal Jesenice

Elévové se střídavými úspěchy v 2. koši

Elévové se 13.11. na turnaji v Mladé Boleslavi v 2. koši střetli s domácím týmem, který porazili, s Tigers a Kolínem prohráli a nakonec vyhráli nad Říčanami.

Florbal Jesenice

Mladší žáci hrají v Čelákovicích

A vedou si velmi dobře. Po úvodní prohře s Černošicemi, výhry nad Rudnou, Čelákovicemi a Dvojkou Praha. Hezký výkon hoši!

Florbal Jesenice

Přípravka bojovala na domácím turnaji

Jedna výhra nad Vosami, tři prohry. Nejsme poslední! :-)